Plezalni trikotnik brez deske MonkeyToys

230,00 

Na voljo po naročilu

Category:

Opis

Plezalni trikotnik je otroško plezalo, ki s svojim načinom uporabe spodbudi otroka k plezanju in razvijanju sposobnosti. S svojo edinstveno obliko in patentom za spreminjanje pozicij, bo otroku vsakodnevno služil dolgo let. Primerna starost je od osmega meseca do 8 let. Zdrži do vsaj 50 kilogramov. Slovenski plezalni trikotnik TreeAngel je testiran v slovenskem laboratoriju za igrače in si je prislužil CE certifikat za igrače.

 

TreeAngel se dodatno stabilizira z dodatnimi spodnjimi kraki,
zdrži vsaj do 50kg in je zelo varen za uporabo.

 

 

Sestavljen je s štirih krakov in se ga lahko postavi v vsaj 10 različnih pozicij, ki omogočajo različne težavnostne stopnje plezanja.

 

 

Izdelek je ročno izdelan v Sloveniji, detajlno dovršen in preizkušen.

 

 

Spodbuja otroka h gibanju in pri tem neizmerno uživa.


 

Izdelek je kompatibilen z drugimi izdelki TreeAngel.

 

Pikler komplet

 Z našim izdelkom se otrok preizkuša v različnih pozicijah plezanja in tako je izdelek zanimivejši dlje časa. Otroška domišljija vam bo pokazala, da je slovenski izdelek TreeAngel uporaben za mnogo drugih iger, ki se jih odrasli niti ne zavedamo. Uporabljamo ga lahko kot zunanje igralo – pod izdelek TreeAngel postavite peskovnik, čez izdelek pa pregrinjalo, ki bo malčka ščitilo pred soncem. Piklerjev trikotnik TreeAngel je dolgotrajna naložba, saj ga lahko uporabljajo tudi najmlajši otroci. Plezalo se tako spremeni v mini pozicijo za najmlajše, ki je sestavljen iz dveh krakov. Ko je otrok že dovolj vešč v plezanju pa se le ta nadgradi z ostalima dvema krakoma, ki jih dobite v paketu.

 

Dimenzije:

  • Vsak krak meri 55 cm, skupaj dva kraka 110 cm ter je širok 80 cm. Višina je odvisna od same postavitve izdelka.
  • Izdelek lahko zložimo na dimenzije višina 40 cm x širina 80 cm x dolžina 60 cm.
  • V paketu dobite stabilizatorske noge, navodila za uporabo ter ključek v primeru razstavljanja in sestavljanja izdelka.
  • Izdelek se postavi v vsaj 10 različnih pozicij.
  • Ta izdelek ne vsebuje deske. Za trikotno plezalo TreeAngel z desko si oglejte produkt na naši strani  KLIK

Priložena so navodila za sestavljanje in uporabo. Izdelek je ročno izdelan v našem podjetju. Trenutni rok za izdelavo in dobavo je 5-8 tednov.